O nas

V podjetju Elektro Masten d.o.o. nudimo montažo, storitve in trgovino na področju elektro dejavnosti. Ustanovljeno je bilo leta 2012 in se od takrat razvilo v podjetje z okoli 20 zaposlenimi delavci in mednarodnimi izkušnjami na področju elektrotehnike, robotike, avtomatizacije, sestave elektro omar, elektro instalacij, servisiranja in vzdrževanja elektro opreme.

Sedež podjetja je v Ormožu, a svojo dejavnost opravljamo tako na področju celotne Slovenije kot tudi Evropske unije in širše. Znani smo kot zanesljiv delodajalec, ki se zaveda velikega pomena delavcev za delovanje podjetja, zato skrbimo za njihovo socialno varnost, varnost na delovnem mestu, izobraževanje in ustrezno usposobljenost. Prav tako se zavedamo pomena lokalnega okolja in poleg zaposlovanja ljudi iz naše okolice, smo podjetje, ki skozi razna sponzorstva in donacije skrbimo za delovanje in razvoj različnim humanitarnim, kulturnim in drugim ustanovam.

V letih od ustanovitve smo se izkazali kot zanesljiv partner na vseh področjih delovanja in svojim strankam nudimo strokovno in zanesljivo podporo vse od načrtovanja do izvedbe projekta in kasnejšega vzdrževanja ter servisiranja.

Delujemo predvsem na področju avtomobilske industrije, vendar smo se v preteklosti izkazali na različnih področjih in različnih velikosti projektov – vse od načrtovanja in izvedbe elektro instalacij v domovih.

Kakovost svojega delovanja dokazujemo z najvišjimi bonitetnimi ocenami, saj vse od ustanovitve delavcem redno izplačujemo dohodke, poslujemo z dobičkom in se lahko pohvalimo kot podjetje, ki ni imelo nikoli blokiranega transakcijskega računa.